ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χθες, Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους 2016-2017 και για την απονομή πτυχίων, στους αποφοίτους της σχολής. Παράλληλα απονεμήθηκαν έπαινοι και αριστεία προόδου στους πρωτεύσαντες μαθητές της σχολής καθώς και οι έλεγχοι με τις επιδόσεις των μαθητών της Α΄ τάξης.
Το εκπαιδευτικό προσωπικό εύχεται στους αποφοίτους της σχολής, καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στην προσωπική και επαγγελματική τους πορεία. Όσον αφορά τους μαθητές της Α΄ τάξης ευχόμαστε καλή ξεκούραση, ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!!































































Σχόλια

  1. Γρήγορη δάνειο προσφορά
    Έχετε χρήματα ανησυχίες; Οικονομικά προβλήματα; Για Ψώνια για να το κάνετε; Χρέη να γεμίσει; Άλλα έργα; Και τα χρήματα σας, κανένα φόβο πια λείπει επειδή μας είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία σας. Θα έχετε το δάνειο που χρειάζεστε και σίγουρα θα βρείτε την ευτυχία.
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: justecoudray@gmail.com
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: justecoudray@gmail.com

    Ευχαριστώ και την ευχαρίστηση να σας διαβάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του blog θεωρούν αυτονόητο το δικαίωμα των αναγνωστών στο σχολιασμό των αναρτήσεων, διατηρώντας ωστόσο το δικαίωμά τους να απορρίπτουν σχόλια υβριστικού, προσβλητικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Τα σχόλια εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη των διαχειριστών του blog. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.