ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. Φλώρινας σας ανακοινώνει ότι η εκδήλωση για την απονομή πτυχίων των αποφοίτων μαθητών του σχολικού έτους 2016-2017, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Σχολής. 
Στη συνέχεια θα επακολουθήσει απονομή βραβείων στους αριστούχους μαθητές και θα δοθούν οι έλεγχοι με τα τελικά αποτελέσματα φοίτησης στους μαθητές της Α΄ τάξης.

Σχόλια

  1. Γρήγορη δάνειο προσφορά
    Έχετε χρήματα ανησυχίες; Οικονομικά προβλήματα; Για Ψώνια για να το κάνετε; Χρέη να γεμίσει; Άλλα έργα; Και τα χρήματα σας, κανένα φόβο πια λείπει επειδή μας είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία σας. Θα έχετε το δάνειο που χρειάζεστε και σίγουρα θα βρείτε την ευτυχία.
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: justecoudray@gmail.com
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: justecoudray@gmail.com

    Ευχαριστώ και την ευχαρίστηση να σας διαβάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του blog θεωρούν αυτονόητο το δικαίωμα των αναγνωστών στο σχολιασμό των αναρτήσεων, διατηρώντας ωστόσο το δικαίωμά τους να απορρίπτουν σχόλια υβριστικού, προσβλητικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Τα σχόλια εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη των διαχειριστών του blog. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.