Ασύστολα ψεύδη τα περί υποβάθμισης των Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα διαδίδονται από διάφορα μέσα, ειδήσεις περί δήθεν υποβάθμισης των Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ, προτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τους υποψήφιους μαθητές μας να μην εγγραφούν στις Σχολές του ΟΑΕΔ.
Θέλουμε να δηλώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι όλα αυτά αποτελούν αβάσιμα και ασύστολα ψεύδη!!! Οι Επαγγελματικές Σχολές του ΟΑΕΔ δεν υποβαθμίζονται αντιθέτως συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο το έργο τους και την προσφορά τους στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση γεγονός που αποδεικνύεται και από την προκήρυξη εισαγωγής μαθητών σε νέες ειδικότητες υψηλής ζήτησης για το σχολικό έτος 2020-2021.
Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι όλες αυτές οι ψευδείς ειδήσεις που διακινήθηκαν οφείλονται σε ελλειπή ή λανθασμένη ενημέρωση και επομένως θα πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Σε διαφορετική περίπτωση σημαίνει ότι είναι προϊόν σκοπιμότητας και θα χρησιμοποιηθεί κάθε μόνιμο μέσο από την πλευρά μας για τη διασφάλιση της αλήθειας και του κύρους των Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ.

Σχόλια