Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας (Φωτογραφίες)

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας στο χώρο της Σχολής. 
Οι μαθητές της Σχολής, με το δικό τους τρόπο, ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλίες μαθητών, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία της Σχολής καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα της Σχολής.
Στο τέλος της εκδήλωσης, οι μαθητές του Τμήματος Μαγειρικής Τέχνης, εντυπωσίασαν για ακόμα μια φορά με τον πλούσιο μπουφέ με Χριστουγεννιάτικα εδέσματα που ετοίμασαν.
Ο Διευθυντής και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό της Σχολής εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, στο Δ.Σ. των μαθητών, για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης, και στους μαθητές που συμμετείχαν, για την ακούραστη προσπάθειά τους.
Τέλος η ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας ευχαριστεί θερμά την Εταιρία Αναψυκτικών Δινάκης για την ευγενική προσφορά των αναψυκτικών και την Εταιρία Μπέλλης Α.Β.Ε.Ε. για την ευγενική προσφορά των κρεατοπαρασκευασμάτων για τον μπουφέ του Τμήματος Μαγειρικής Τέχνης.





























































































Σχόλια