ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Σήμερα το πρωί το Νέο Πάρκο Φλώρινας γέμισε από παιδικές φωνές, χαμόγελα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας έδωσε για ακόμα μια φορά το παρόν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης. 
Τα παιδάκια διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τις μαθήτριες του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας και τις καθηγήτριες του τμήματος, Τερλέκη Αλεξία και Διβανέ Αναστασία. Ο Άγιος Βασίλης δέχθηκε στο σπιτάκι του όλα τα παιδάκια τα οποία φωτογραφήθηκαν μαζί του ζητώντας από αυτόν τα δώρα που περιμένουν για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.  
Όσο για το τέλος, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όλο τον κόσμο. Ένα ρεσιτάλ γευσιγνωσίας που επιμελήθηκε το τμήμα Μαγειρικής της σχολής υπό την επίβλεψη των καθηγητών Κοπάτσκα Κωνσταντίνου, Δάφκου Αθανάσιου και Στεργίου Μαρίας.


Δεν τελειώνουμε εδώ όμως...

Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται και αύριο στο σπιτάκι του στο Νέο Πάρκο Φλώρινας περιμένοντας όλα τα παιδάκια!!!!



















Σχόλια

  1. Γρήγορη δάνειο προσφορά
    Έχετε χρήματα ανησυχίες; Οικονομικά προβλήματα; Για Ψώνια για να το κάνετε; Χρέη να γεμίσει; Άλλα έργα; Και τα χρήματα σας, κανένα φόβο πια λείπει επειδή μας είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία σας. Θα έχετε το δάνειο που χρειάζεστε και σίγουρα θα βρείτε την ευτυχία.
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: justecoudray@gmail.com
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: justecoudray@gmail.com

    Ευχαριστώ και την ευχαρίστηση να σας διαβάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του blog θεωρούν αυτονόητο το δικαίωμα των αναγνωστών στο σχολιασμό των αναρτήσεων, διατηρώντας ωστόσο το δικαίωμά τους να απορρίπτουν σχόλια υβριστικού, προσβλητικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Τα σχόλια εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη των διαχειριστών του blog. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.